Conference League

Μπράντον Τόμας: «Πάντα θέλουμε περισσότερα πράγματα, σε αυτή τη γραμμή πρέπει να συνεχίσουμε»

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφού φιλοξενείται στη Σκωτία από την Αμπερντίν (26/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Ο Μπράντον Τόμας εκπροσώπησε τους παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τη δυσκολία της εν λόγω αναμέτρησης, αλλά και για τις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ από τον εαυτό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι περιμένει από την αναμέτρηση με την Αμπερντίν: «Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου, είμαστε προετοιμασμένοι πνευματικά, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, οπότε θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Για τα γκολ και τις ασίστ του: «Φυσικά είναι σημαντικό για εμένα. Είναι κάτι που με χαροποιεί, είναι κάτι που δίνει βοήθεια στην ομάδα. Είμαι πεινασμένος θέλω να σκοράρω περισσότερα, θέλω να δώσω περισσότερες ασίστ, είναι κάτι που βοηθάει την ομάδα και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για τα γκολ που σκοράρει ο ΠΑΟΚ: «Είναι το στυλ μας, θέλουμε να σκοράρουμε γκολ, δεν θέλουμε να τελειώνουν τα παιχνίδια στο μηδέν. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Πάντα θέλουμε περισσότερα πράγματα, σε αυτή τη γραμμή πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τις άσχημες καιρικές συνθήκες: «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε μια εμπειρία από την Σκωτία, αλλά έχουμε έρθει για τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x